Veelgestelde vragen

Het antwoord op jouw vragen

Kan Mega alle (A) merken leveren?

Mega werkt met bijna alle bekende A-merken. Daarnaast hebben we ook een eigen merk, "ZenZe". Van zowel alle A-merken als ons eigen merk "ZenZe" kun je dezelfde kwaliteit en garantie bepalingen verwachten.

Is het ook mogelijk om mijn bestelling te bezorgen?

Uiteraard, geen enkel probleem! In de meeste gevallen wordt hier wel een kleine vergoeding voor gevraagd. Dit gaat uiteraard in overleg met de Mega vestiging waar je de spullen hebt aangekocht.

Betalingsmogelijkheden, welke betaalvormen zijn er?

Wanneer u ervoor kiest om uw producten af te halen in de showroom, dan heeft u daar ook meteen de mogelijkheid om deze daar af te rekenen. Let op: u kunt pinnen of contant betalen in onze showrooms. Afrekenen op onze website kan (nog) niet.

Werkt Mega met eigen installateurs of met ingehuurde mensen?

Al onze Mega vestigingen werken met vakkundige installateurs. Over het algemeen zijn deze installateurs ZZP'ers, maar voeren zij hun werkzaamheden al enige jaren in opdracht van ons uit. Hierdoor kunt u ervan uitgaan, dat de installatie van uw badkamer, toilet of woonkamervloer op professionele wijze wordt uitgevoerd en in goede handen is.

Wat zijn de mogelijkheden bij het installeren en verbouwen, kan ik ook alleen de producten kopen bij Mega en zelf de installatie verzorgen?

Bij Mega bepaal je zelf, wie de badkamer, toilet of woonkamervloer gaat aanleggen:
Als je een deel van de badkamer zelf wilt doen, dan kun je bijvoorbeeld zelf het sloopwerk doen en ons de installatie laten verzorgen. Of je kunt de tegels zetten en wij plaatsen het sanitair. Als je zelf handig en deskundig genoeg bent om alle werkzaamheden zelf uit te voeren, dan kunnen wij uiteraard ook alleen de materialen leveren zodat je zelf aan de slag kan!
Wil je liever alles uit handen geven, dan verzorgt Mega ook graag de totale aanleg van uw nieuwe badkamer, toilet of woonkamervloer. Het voordeel hiervan is, dat je één aanspreekpunt heeft en ten alle tijde weet waar je aan toe bent.

Welke garantie biedt Mega?

Al onze Mega vestigingen werken met vakkundige installateurs. Stel dat je graag een whirlpool, stoomcabine of Sunshower in uw nieuwe badkamer wilt, dan stelt je uiteraard ook hoge eisen aan de benodigde technische installatie. Met name dit soort installaties, laten de mensen tegenwoordig graag uitvoeren door een vakman. Want een nieuwe badkamer is toch een uitgave voor jaren, waar je van wilt blijven genieten! Bovendien geven onze installateurs altijd garantie op de verrichte installatiewerkzaamheden. Je krijgt daardoor kwaliteit én zekerheid!
Staat je vraag er niet tussen?
Vraag het ons
Heb je een vraag of suggestie? Laat ons via het onderstaand formulier weten wat wij voor je kunnen betekenen. Wij nemen dan dezelfde dag nog, tijdens openingstijden contact met je op.
Ik ga akkoord met de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in de privacyverklaring.
Bedankt
Wij nemen z.s.m. contact op!
Verstuur je bericht