Keuken met eiland

de woonkeuken voor elk gezin
In het moderne interieur en dagelijkse leven speelt de keuken een belangrijke rol. Het is de plek waar het gezin na een lange dag samenkomt, de plek waar je samen eet, kookt, proost en ‘quality time’ met elkaar doorbrengt. Wil jij ook méér uit je keuken halen en heb je weinig ruimte om te werken? Dan is een keuken met eiland de perfecte oplossing. Er zijn namelijk talloze mogelijkheden met een kookeiland, waardoor er altijd een oplossing te vinden is dat bij jou en in jouw woning past.

Een eilandkeuken om in te leven

In een keuken met kookeiland heb je alle ruimte – om de lekkerste gerechten op tafel te toveren én voor elkaar. Een eilandkeuken is hét antwoord op al jouw keukenvragen en de favoriete ontmoetingsplek voor het hele gezin. Een snel ontbijt, een uitgebreid diner, een gezellige borrel met vrienden: de keuken vormt het hart van jouw thuis. Een plek die zo intensief gebruikt wordt wil je natuurlijk maximaal benutten. Een eilandkeuken geeft je alle mogelijkheden om te koken of te spoelen in één ruimte. Of je nu een hobby-chef bent die gek is op kokkerellen, tijdens het bereiden van de lekkerste gerechten gezellig wilt kletsen of thuis nog even die ene belangrijke opdracht af wilt ronden; een keuken met eiland is de woonkeuken, waarin je samen leeft.

De vele gezichten van het kookeiland

Kookeilanden zijn er in veel verschillende stijlen. Het moderne kookeiland heeft een strakke uitstraling en is vaak voorzien van greeploze lades of fronten. Een zwart kookeiland zorgt voor een stoere uitstraling en een industriële look. De houten keukeneilanden zijn kenmerkend voor de landelijke keuken en bieden een warme, gezellige uitstraling. Dankzij de vooruitstrevende technieken van vandaag de dag hoef je bij een keuken met eiland geef afzuigkap meer boven het eiland te plaatsen. Kookplaten met een geïntegreerd afzuigsysteem voeren de kookdampen rechtstreeks af.

Een keuken met schiereiland en bar

Hoe klein of groot je ook woont; voor een keuken met eiland is in elk interieur een plek te vinden. Zo is een keuken met schiereiland bijvoorbeeld de ideale oplossing op het moment dat er niet genoeg ruimte is voor een los kookeiland. Het schiereiland is met één zijde bevestigd aan de muur om de aanwezige ruimte maximaal te benutten. Het voordeel van deze keukenopstelling is dat je keukenapparatuur eenvoudig kunt aansluiten aan leidingen en stopcontacten in de wand. Plaats een aantal barkrukken aan het eiland en creëer een gezellige plek waar je samen met familie en vrienden kunt eten en drinken.

Keuken met eiland: méér dan een keuken

Een keuken met kookeiland is de perfecte opstelling voor elke keukenliefhebber en elke woning. Of je nu juist veel of weinig ruimte tot je beschikking hebt, een keuken met eiland biedt talloze mogelijkheden voor optimaal woon- en leefplezier. Daardoor vind je altijd het keukenontwerp dat binnen jouw interieur past. Het design van deze keukens maakt het mogelijk de ruimte eenvoudig en stijlvol te betrekken bij de eet- of woonkamer. Zo ontstaat een sfeervol en gezellig geheel, waarin de keuken de centraal staat. Ben je benieuwd hoe wij méér van jouw keuken maken? Ontdek dan hoe wij de keuken omtoveren in een sfeervolle leefkeuken om elke dag van te genieten. Laat je inspireren door de nieuwste trends en stijlen of kom langs in een Mega-vestiging bij jou in de buurt.

Inspiratie nodig? Laat dat maar aan Mega over

#metMegamijnthuis

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends van 2022/2023? Vraag ons inspiratiemagazine aan of laat je inspireren op onze inspiratiepagina en volg Mega op Pinterest!

‌Onze specialisten zitten voor je klaar. Maak direct een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en ontdek hoe wij uw woondromen uit laten komen. Tot snel!

Inspiratiemagazine aanvragen

Onze specialisten staan klaar

Het beste voor jouw badkamer, keuken of vloer

Heb je een drukke agenda en/of wil je er zeker van zijn dat één van onze specialisten beschikbaar is, dan adviseren wij een adviesgesprek in te plannen. Je bepaalt zelf de datum en het tijdstip en geeft aan waarvoor je graag een afspraak wilt maken.

Plan jouw adviesgesprek