Keukens

Complete keuken op maat
Keukenadvies
Meer info
Zwarte Keukens
Meer info
Landelijke Keukens
Meer info
Moderne Keukens
Meer info
Keukens met eiland
Meer info
Houten Keukens
Meer info
3D keukenplanner
Meer info

Met Mega heb je de zekerheid van ruim 25 jaar ervaring!

In onze Mega vestigingen Den Helder, Soest en Heemskerk vindt je, naast badkamers en vloeren, ook keukens in het assortiment. Op deze manier kunnen wij je nog beter helpen om van jouw huis een thuis te maken. De keuken is immers het hart van het huis. De plek waar je samen eet met je gezin, een nieuw recept uitprobeert of een wijntje drinkt na een lange werkweek.

Ontvang nu een gratis montage bij aanschaf van een nieuwe keuken!
Bekijk de actie

Nieuwe keuken of keuken verbouwen

Bij Mega vind je altijd de keuken die je zoekt. We hebben een ruim assortiment en geven je graag tips en deskundig advies bij kopen van een nieuwe keuken. Onderstaand vind je een greep uit ons assortiment, dat is samengesteld aan de hand van laatste trends op woongebied. Onze keukens zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen die variëren van landelijk, industrieel, modern, klassiek tot design.

Zelf ontwerpen of laten ontwerpen in de keuken showroom van Mega

De keuken is het hart van de woning, een plek waar we ‘s avonds de dag doorspreken tijden het eten en met vrienden urenlang kunnen natafelen onder het genot van een drankje. Het is dan ook belangrijk dat de keuken geheel aansluit op jouw levensstijl en woonwensen.

Je kunt thuis achter de computer, tablet of met je smartphone jouw droomkeuken ontwerpen met onze 3D-keukenplanner. Schuif met de opstelling en verander de keukentegels net zolang totdat je tevreden bent. Het is ook mogelijk om je keuken te laten ontwerpen door één van onze adviseurs. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek geef je aan wat je wensen zijn en een van onze adviseur verwerkt jouw wensen direct in een keukenontwerp.

Bestellen en monteren

Heb je bij Mega een keuken gevonden? Dan bestellen wij deze voor je. Je kunt de keuken vervolgens thuis laten bezorgen en indien gewenst ook door een van onze externe specialisten laten monteren. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de montage van de nieuwe keuken.

Inspiratie nodig? Laat dat maar aan Mega over

#metMegamijnthuis

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends van 2022/2023? Vraag ons inspiratiemagazine aan of laat je inspireren op onze inspiratiepagina en volg Mega op Pinterest!

‌Onze specialisten zitten voor je klaar. Maak direct een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en ontdek hoe wij uw woondromen uit laten komen. Tot snel!

Inspiratiemagazine aanvragen

Onze specialisten staan klaar

Het beste voor jouw badkamer, keuken of vloer

Heb je een drukke agenda en/of wil je er zeker van zijn dat één van onze specialisten beschikbaar is, dan adviseren wij een adviesgesprek in te plannen. Je bepaalt zelf de datum en het tijdstip en geeft aan waarvoor je graag een afspraak wilt maken.

Plan jouw adviesgesprek