PVC, Laminaat en Vloertegels

Bij Mega vind je een divers aanbod aan vloeren, wij verkopen zowel tegelvloeren, laminaatvloeren, pvc-vloeren, ondervloeren en een bijpassend aanbod aan plinten.
PVC vloeren
Meer info
Laminaatvloer
Meer info
Vloertegels
Meer info

Met Mega heb je de zekerheid van ruim 25 jaar ervaring!

Een nieuwe vloer voor elke gewenste ruimte

Het type woning en de samenstelling van jouw gezin hebben een grote invloed op de keuze voor jouw vloer. Bij Mega gaan we dan ook op zoek naar een vloer die perfect aansluit op jouw woonwensen. Wanneer je op zoek bent naar een duurzame, onderhoudsarme vloer die ook nog eens eenvoudig zelf te leggen is, is laminaat wellicht de geschikte vloer. Ben je op zoek naar een geluiddempende vloer die goed tegen vocht kan? Dan is een pvc-vloer een goed en duurzaam alternatief voor een laminaatvloer.

Ontvang nu 15% korting op jouw nieuwe laminaatvloer uit onze ruime voorraad collectie en laagste prijsgarantie!
Bekijk de actie

Het complete pakket: ook ondervloeren en plinten

We vinden het belangrijk dat je nergens naar om hoeft te kijken. Het enige wat je hoeft te doen, is het uitkiezen van de vloer. Wij geven je graag advies over een juiste ondervloer en de bijpassende plinten.

Vloeren showroom van Mega

Hieronder vind je een greep uit ons aanbod aan laminaatvloeren en pvc-vloeren. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze Mega vestigingen om de vloeren te bekijken en te zien welke sfeer je met een vloer kunt creëren in jouw woning.

Bestellen en bezorgen

Als je de gewenste vloer hebt gevonden en deze direct leverbaar is, wordt de vloer klaargezet voor levering. Op zoek naar nog meer gemak? Het is ook mogelijk om jouw vloer thuis te laten bezorgen.

Inspiratie nodig? Laat dat maar aan Mega over

#metMegamijnthuis

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends van 2022/2023? Vraag ons inspiratiemagazine aan of laat je inspireren op onze inspiratiepagina en volg Mega op Pinterest!

‌Onze specialisten zitten voor je klaar. Maak direct een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en ontdek hoe wij uw woondromen uit laten komen. Tot snel!

Inspiratiemagazine aanvragen