Toilet: Een bezoek aan het kleinste kamertje in stijl

Het kleinste kamertje van het huis krijgt vaak de minste aandacht bij de inrichting van het huis en dat is jammer. Want ook je toilet kun je stijlvol en volgens de laatste trends inrichten.

Met Mega heb je de zekerheid van ruim 25 jaar ervaring!

Wandcloset, stijlvol en hygiënisch

Het kleinste kamertje in huis, het toilet is een veel bezochte plek en verdiend net als de rest van je huis een stijlvol jasje. Voorheen zag je vrijwel overal een staand toilet, tegenwoordig is de wandcloset niet meer weg te denken. De wandcloset, ook wel hangtoilet genoemd, wordt vastgemaakt aan de muur door middel van een inbouwreservoir. Buiten dat de wandcloset er luxe, strak en modern uitziet, is het praktisch omdat het minder ruimte inneemt én hygiënisch omdat je overal makkelijker bij komt tijdens het schoonmaken. Wandclosets heb je in veel verschillende kleuren. Denk hierbij aan glans wit, mat wit, mat zwart, betongrijs of een prachtige groene kleur. Je kunt eventueel zelfs een bijpassend fonteintje kiezen. Ook zijn er verkorte wandclosets verkrijgbaar. Hierbij is de zitting hetzelfde als bij een regulier wandcloset, maar de pot zelf is korter. Dit kan handig zijn wanneer je weinig ruimte hebt in je toilet. De verkorte modellen kunnen tot wel 6 centimeter aan ruimte schelen ten opzichte van een normaal wandcloset.

Mocht je toch liever de traditionele staande toilet willen, dan hebben wij die natuurlijk ook.

Bij aanschaf van een toilet nu een gratis designtoilet en softclosezitting t.w.v. € 399,-
Ga naar de actie

Turboflush spoelrandloos toilet

Een van de nieuwste snufjes voor toiletten is de turboflush systeem. De turboflush is gebruiksvriendelijk, hygiënisch én strak in design. De naam is te danken aan de snelheid waarmee het toilet gespoeld wordt. Het water wordt spatvrij en nauwkeurig door de dunne rand geleid, waardoor er geen restmateriaal overblijft van je ‘boodschap’. Doordat er geen spoelrand meer is, is het schoonmaken nog nooit zo gemakkelijk geweest: een doekje over de bril en buitenkant is genoeg. Daarnaast bespaard de turboflush water omdat het spoelvolume slechts 3 of 4,5 liter bevat, dit tegenover 6 tot 8 liter bij de traditionele spoelrand.

Bedieningsplaten

Een belangrijke keuze bij het ontwerp van je toilet is de bedieningsplaat. De keuze is reuze; denk hierbij aan de kleur en het design. Koperen kleuren, zwart, chroom, ton-sur-ton en hout zijn trends die tegenwoordig veel voorkomen. Je kunt daarnaast kiezen uit verschillende vormen: cirkelvormig, rechthoekig, dun en langwerpig. Maar ook nieuwe technieken en materialen zoals touch-free, fijne (lichte) aanraking, rvs, glas, kunststof enzovoorts.

Toilet gemak

Er zijn meerdere trends en technieken waaruit je kunt kiezen. Van de turboflush tot een douche wc met ‘geur afzuiging’ waarbij de geur direct uit het toilet wordt gezogen en direct gezuiverd vrijgelaten wordt. Een toilet is een belangrijk item, maak het een plaats vol comfort en een eigen touch. Wil je advies bij het ontwerpen van jouw oase van rust? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze experts of kom langs in één van onze showrooms en laat je inspireren!

Inspiratie nodig? Laat dat maar aan Mega over

#metMegamijnthuis

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends van 2022/2023? Vraag ons inspiratiemagazine aan of laat je inspireren op onze inspiratiepagina en volg Mega op Pinterest!

‌Onze specialisten zitten voor je klaar. Maak direct een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en ontdek hoe wij uw woondromen uit laten komen. Tot snel!

Inspiratiemagazine aanvragen

Onze specialisten staan klaar

Het beste voor jouw badkamer, keuken of vloer

Heb je een drukke agenda en/of wil je er zeker van zijn dat één van onze specialisten beschikbaar is, dan adviseren wij een adviesgesprek in te plannen. Je bepaalt zelf de datum en het tijdstip en geeft aan waarvoor je graag een afspraak wilt maken.

Plan jouw adviesgesprek