Kranen

Bij iedere ruimte past een andere kraan. Daarom hebben we bij Mega een ruim en diverse aanbod aan kranen voor iedere ruimte.

Badkamerkranen

Voor in de badkamer hebben we diverse soorten kranen. Zo hebben we badkranen die gebruikt kunnen worden in combinatie met een vrijstaand bad, maar we hebben ook kranen die in combinatie met een douche-aansluiting kunnen worden gebruikt. Daarnaast hebben we verschillende douchekranen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit opbouwmodellen die aan de muur worden bevestigd, maar we hebben ook inbouwkranen die in de muur worden gemonteerd. Dit zorgt voor meer doucheruimte en een strakke uitstraling.

Wastafelkranen en fonteinkranen

Ook voor bij je wastafel of fontein hebben we bij Mega de juiste kranen. Net als douchekranen zijn wastafelkranen beschikbaar in opbouw- en inbouw uitvoering. Voor in het toilet hebben we fonteinkranen met een korte uitloop. Hiermee bespaar je ruimte en voorkom je dat er water wordt gemorst.

Keukenkranen

Tot slot hebben we ook voor in de keuken een ruim assortiment aan kranen. De meeste kranen zijn gemaakt van chroom of RVS en hebben een strakke uitstraling. We hebben modellen met een hoge staande uitvoering, maar ook met uitneembare spoeldouches. Handig voor het afspoelen van bijvoorbeeld grote pannen. Daarnaast is er natuurlijk de populaire Quooker. Dankzij deze kraan is een waterkoker overbodig, kokend water stroomt nu namelijk rechtstreeks uit de kraan.

Thermostaatkraan of mengkraan

Op sommige plekken in huis wil je waarschijnlijk de mogelijkheid hebben om de temperatuur van het water te kunnen bepalen. Hiervoor kun je kiezen tussen een thermostaatkraan of mengkraan. Met een thermostaatkraan hoef je alleen maar de gewenste temperatuur te kiezen. Bij een mengkraan zijn er in feite twee kranen: door koud en warm te mengen, kun je zelf de gewenste temperatuur realiseren.

Benieuwd naar ons aanbod?

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons complete aanbod aan kranen? Kom langs in één van onze Mega vestigingen om het totale aanbod te bekijken. Of gebruik de 3D-badkamerplanner om je eigen droombadkamer te ontwerpen.

Inspiratie nodig? Laat dat maar aan Mega over

#metMegamijnthuis

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends van 2022/2023? Vraag ons inspiratiemagazine aan of laat je inspireren op onze inspiratiepagina en volg Mega op Pinterest!

‌Onze specialisten zitten voor je klaar. Maak direct een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en ontdek hoe wij uw woondromen uit laten komen. Tot snel!

Inspiratiemagazine aanvragen

Onze specialisten staan klaar

Het beste voor jouw badkamer, keuken of vloer

Heb je een drukke agenda en/of wil je er zeker van zijn dat één van onze specialisten beschikbaar is, dan adviseren wij een adviesgesprek in te plannen. Je bepaalt zelf de datum en het tijdstip en geeft aan waarvoor je graag een afspraak wilt maken.

Plan jouw adviesgesprek