Landelijke keuken

De moderne sfeer van toen
De vertrouwde sfeer van vroeger, alle moderne gemakken van nu. De landelijke keuken is de eigentijdse klassieker, die blijft overtuigen. Het warme, kloppend hart van jouw thuis, de keukenstijl die elk interieur tot leven brengt. Wil jij het ‘gevoel van toen’ elke dag opnieuw beleven? De landelijke keukens van Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… zijn de absolute sfeermakers om volop van te genieten met het hele gezin.

Het eigen gezicht van een landelijke keuken

De landelijke keuken heeft dan wel een modern aanzicht gekregen, de nostalgie is ondanks alle vernieuwingen moeiteloos bewaard gebleven. Ook in de designs van nu zijn het de sierlijke afwerkingen en natuurlijke materialen – in effen kleuren als magnolia, zacht groen, lichtblauw of zwart – die deze keukens het eigen, vertrouwde gezicht geven. Hoe jouw ideale keukenopstelling of -inrichting er ook uitziet, deze sfeervolle keukens zijn er in alle soorten en maten. Kun je niet wachten? Kom langs in één van onze vestigingen en laat je inspireren!

Moderne landelijke keuken: trendy en vertrouwd

Tijdloos genieten, eigentijds gemak. De moderne landelijke keuken combineert authentieke gezelligheid met de nieuwste technieken. Van fonkelnieuwe, slimme keukenapparaten tot stijlvolle, landelijke accessoires, zoals handgrepen, een klassiek fornuis en robuuste werkbladen van natuursteen – vroeger wordt met het comfort van nu nóg beter. Ben je benieuwd hoe wij al jouw keukenwensen in vervulling laten gaan? Plan dan een adviesgesprek in met een van onze keukenspecialisten en ontdek hoe wij de landelijke keuken samenstellen om in te léven.

Zwarte landelijke keuken

koken met pit
Ben je op zoek naar een landelijke keuken met pit? Een zwarte landelijke keuken is stoer, stijlvol en luxe – dé manier om een modern of industrieel interieur een zichtbare impuls te geven. Kies voor een geheel donkere keuken, die exclusiviteit uitstraalt, of creëer een smakelijk contrast tussen natuurlijke materialen, zoals een houten vloer en een stenen keukenblad, en zwarte of (donker)grijze accessoires. De sfeer van toen, het design van nu.
‌Wij krijgen er geen genoeg van!

Inspiratie nodig? Laat dat maar aan Mega over

#metMegamijnthuis

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends van 2022/2023? Vraag ons inspiratiemagazine aan of laat je inspireren op onze inspiratiepagina en volg Mega op Pinterest!

‌Onze specialisten zitten voor je klaar. Maak direct een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en ontdek hoe wij uw woondromen uit laten komen. Tot snel!

Inspiratiemagazine aanvragen

Onze specialisten staan klaar

Het beste voor jouw badkamer, keuken of vloer

Heb je een drukke agenda en/of wil je er zeker van zijn dat één van onze specialisten beschikbaar is, dan adviseren wij een adviesgesprek in te plannen. Je bepaalt zelf de datum en het tijdstip en geeft aan waarvoor je graag een afspraak wilt maken.

Plan jouw adviesgesprek