Badkamermeubels / badmeubels

Bij Mega hebben we een ruim aanbod aan badkamermeubels zoals wastafels, badkamerkasten en spiegelkasten maar ook voor een compleet ingerichte badkamer ben je bij ons aan het juiste adres.

Wastafels

Het is belangrijk om bij de aanschaf van een wastafel praktisch na te denken. Is het bij jou thuis altijd dringen geblazen in de badkamer omdat iedereen tegelijk zijn tanden wil poetsen? Dan kun je ook een wastafelmeubel met twee wastafels overwegen. Als je een wat kleinere badkamer hebt, is een brede wastafel ook een optie.

Opbergruimte

Een goed ingerichte badkamer heeft genoeg opbergruimte voor handdoeken en verzorgingsproducten. Bij Mega vind je opbergmeubels voor ieder formaat badkamer. Heb je niet zo veel ruimte, dan is een wastafelonderkast bijvoorbeeld een goede oplossing. Je kunt kiezen voor een onderkast die los onder een wastafel komt te hangen, of voor een onderkast waar de wastafel in gemonteerd wordt. Zo is de wastafel mooi en strak weggewerkt.

Een andere oplossing die weinig ruimte vergt, is een spiegelkast. In plaats van de kiezen voor een losse badkamerspiegel boven de wastafel, kun je deze ruimte extra goed benutten door er een spiegelkast op te hangen.

Heb je meer ruimte voor een badkamerkast? Dan kun je ook denken aan een kolomkast, dit is een smalle, hoge kast die ideaal is om bijvoorbeeld handdoeken in op te bergen.

Ons aanbod in badkamermeubels

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons complete aanbod aan badkamermeubels? Kom langs in één van onze Mega vestigingen om het totale aanbod te bekijken. Wil je zelf alvast aan de slag met het ontwerpen van je nieuwe badkamer? Gebruik dan de 3D-badkamerplanner.

Inspiratie nodig? Laat dat maar aan Mega over

#metMegamijnthuis

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends van 2022/2023? Vraag ons inspiratiemagazine aan of laat je inspireren op onze inspiratiepagina en volg Mega op Pinterest!

‌Onze specialisten zitten voor je klaar. Maak direct een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en ontdek hoe wij uw woondromen uit laten komen. Tot snel!

Inspiratiemagazine aanvragen

Onze specialisten staan klaar

Het beste voor jouw badkamer, keuken of vloer

Heb je een drukke agenda en/of wil je er zeker van zijn dat één van onze specialisten beschikbaar is, dan adviseren wij een adviesgesprek in te plannen. Je bepaalt zelf de datum en het tijdstip en geeft aan waarvoor je graag een afspraak wilt maken.

Plan jouw adviesgesprek