Inspiratie

Lees mooie klantverhalen en alle tips & tricks

Keukentrends 2021: keukens voor leven én werken

Thuis, dat zijn we pas echt in de keuken. Zo maakt u van uw keuken de plek om te wonen, leven én werken. Ontdek de keukentrends van 2021! 


Lees verder
Dit zijn dé badkamertrends van 2021

Weg met wit, welkom groen! De badkamer is in 2021 meer dan ooit de plek om even helemaal tot rust te komen. Klassieke retrokleuren, rijke accessoires; dit jaar telt alleen hoe groter, hoe beter. Wij vertellen u alles over dé badkamertrends van 2021!

Lees verder
Tips voor het kiezen van de juiste badkamertegels

Bij een nieuwe badkamer horen nieuwe badkamertegels. Maar welke kies je? Welke vloer- en wandtegels passen het beste bij de sfeer die jij voor ogen hebt voor je nieuwe badkamer?

Lees verder
Verrassende keukentrends 2019

Kan jouw keuken wel een opfrisbeurt gebruiken? Of ben jij toe aan een compleet nieuwe keuken? Dan ben je bij Mega aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de laatste keukentrends van 2019 voor jou op een rijtje gezet!

Lees verder
Terug van weggeweest de visgraat vloer

Ken je die typische sfeervolle vloer die je in veel oude huizen ziet? Gelegd in een V-vorm. Dat is een visgraat vloer. Vloeren gelegd in dit motief zijn helemaal terug van weggeweest. En ze passen tegenwoordig ook heel goed in alle type woningen en interieurs. Echt niet in alleen maar oudere huizen.

Lees verder
De 5 handigste tips bij het kopen van een nieuwe-keuken

Ben je toe aan een nieuwe keuken? Wij geven je de 5 handigste tips bij het kopen van een nieuwe keuken. Voor je naar de keukenshowroom gaat, is het handig om je alvast te verdiepen in onze tips. Dan weet je zeker dat jij straks de droomkeuken hebt die je voor ogen had!

Lees verder
De badkamertrends voor 2019

Heb je voor dit jaar een verbouwing van je badkamer op de planning staan? Net als het interieur van bijvoorbeeld de woonkamer en keuken is ook de inrichting van je badkamer onderhevig aan trends. Wij zetten de belangrijkste badkamertrends voor dit jaar op een rij. Laat je inspireren.

Lees verder
Wand en vloertegels welke past bij jouw interieur

Waar moet je beginnen met zoeken naar nieuwe tegels als er zo’n enorm aanbod is om uit te kiezen? Iedere tegelsoort heeft zijn eigen kenmerken, charme en uitstraling. Dus welke past het beste bij jouw interieur? We hebben de leukste, meest trendy en populairste tegels van dit moment voor je op een rij gezet.

Lees verder