ACTIES BIJ MEGA

Met Mega, Mijn Thuis

Met Mega heb je de zekerheid van ruim 25 jaar ervaring!

Mega korting op jouw nieuwe keuken, badkamer, tegelvloer of toilet!

Woonkamer, badkamer, keuken of andere ruimte

Ga jij binnenkort verhuizen? Of is jouw huidige keuken, badkamer, vloer of toilet nodig aan vervanging toe? Kom snel langs bij Mega, laat je inspireren, adviseren en profiteer van MEGA korting! 

‌De koffie staat klaar!

Keuken

Of je nu gaat voor een landelijke, moderne of juist strakke keuken: bij Mega ontvang je nu maar liefst 25% korting op jouw nieuwe keuken! Kom snel langs en laat je inspireren en adviseren in een van onze showrooms. 

Badkamer

Ga jij binnenkort verhuizen? Of is jouw huidige badkamer nodig aan vervanging toe?
Bij Mega krijg je nu 10% korting op jouw nieuwe badkamer. Bovendien krijg je de wand- of vloertegels uit onze ruime voorraad voor maar € 1,-!

Toilet

Het kleinste kamertje verdient ook grootste aandacht. Kom jij binnenkort langs voor een compleet toilet? Dan krijg je de fonteinset uit onze ruime voorraad voor maar € 1,-!

Tegelvloer

Op zoek naar een nieuwe vloer voor in je woonkamer, badkamer, keuken of andere ruimte? Ook daarvoor ben je bij Mega op de juiste plek. Wij zijn gespecialiseerd in vloertegels (en wandtegels) en hebben een ruim assortiment van meer dan 100.000 m2 aan tegels die uit voorraad leverbaar zijn. Kom nu langs en ontvang maar liefst 25% korting op alle tegelvloeren uit voorraad! 

Het Mega inspiratiemagazine

#metMegamijnthuis

Met 1001 mogelijkheden voor elk budget maken wij jouw droom werkelijkheid. Modern, landelijk of misschien juist klassiek; alles mag en niets moet! Laat je inspireren door de nieuwste trends in badkamers, keukens, tegels en meer!

Inspiratiemagazine aanvragen

Onze specialisten staan klaar

Het beste voor jouw badkamer, keuken of vloer

Heb je een drukke agenda en/of wil je er zeker van zijn dat één van onze specialisten beschikbaar is, dan adviseren wij een adviesgesprek in te plannen. Je bepaalt zelf de datum en het tijdstip (binnen onze openingstijden) en geeft aan waarvoor je graag een afspraak wilt maken.

Plan jouw adviesgesprek
#metMegamijnthuis

Met Mega

Den Helder Industrieweg 6, Tel. 0223-637262
Heemskerk De Trompet 2860, Tel. 0251-241140
Hoorn Dr. C.J.K. van Aalstweg 16, Tel. 0229-239526
Soest Industrieweg 25-B, Tel. 035-6032020
Utrecht Arkansasdreef 34 A, Tel. 030-2627373