Badkamers Den Helder

Betaalbare luxe badkamers bij Met Mega in Den Helder

Is dit het moment dat je jouw badkamer onder handen gaat nemen? Of heb je net een nieuwe woning gekocht en wil je deze belangrijke ruimte helemaal naar wens inrichten? Wat jouw verbouw- of nieuwbouwplannen ook zijn, wij bieden je in elke situatie de perfecte oplossing voor jouw badkamerwensen. Ontdek onze enorme collectie voor baden in betaalbare luxe. Want voor het grootste aanbod aan badkamers in Den Helder moet je bij Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… zijn!

Stap elke dag met het goede been uit bed

Wil jij elke ochtend met een heerlijk gevoel opstaan? Met onze badkamers in Den Helder begin je fris, schoon en ontspannen aan je dag. Van moderne wastafelkranen en compacte douchecabines tot stijlvolle badkamermeubels en eenvoudig te onderhouden vloertegels, ons assortiment geeft je alle mogelijkheden om het ideale badkamerplaatje samen te stellen. Sfeervol, betaalbaar en de beste kwaliteit: Met Mega is douchen en baden elke dag opnieuw een moment van ultieme ontspanning.

Laat badkamers in Den Helder bezorgen

Voor Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een goede service vanzelfsprekend. Een verbouwing of verhuizing is al stressvol genoeg. Daarom doen wij er alles aan om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Heb je jouw nieuwe droombadkamer of stijlvolle toilet gevonden, maar beschik je niet over passend vervoer? Voor een klein bedrag bezorgen wij badkamers in Den Helder direct bij je aan huis. Wil je gebruik maken van deze service? Bezoek dan onze vestiging in Den Helder of neem contact op via de website.

Badkamer adviesgesprek in 
‌Den Helder plannen?

Je bepaalt zelf de datum en het tijdstip. We kunnen je hier nog zoveel vertellen over onze badkamers in Den Helder, de beste manier om onze collectie te ervaren is door de showroom op het Ravelijncenter te bezoeken. Geef je ogen de kost, ontdek de diverse stijlen en accessoires en stel jouw ideale badkamer samen. Wil je liever de hulp van onze badkamerexperts inschakelen? Plan dan eenvoudig online een adviesgesprek in. Zo weet je zeker dat wij alle tijd hebben om jouw wensen tot in de puntjes te bespreken voor een stralend persoonlijk advies op maat.

De hierboven ingevoerde datum en tijd is nog niet definitief, de Mega-store van uw keuze dient dit nog te bevestigen. U ontvangt hierover spoedig bericht!
Ik ga akkoord met de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in de privacyverklaring.
Jouw aanvraag voor een adviesgesprek is verzonden!
De ingevoerde datum en tijd is nog niet definitief, de Mega-store van uw keuze dient dit nog te bevestigen. U ontvangt hierover spoedig bericht!
Verstuur je bericht
Locatie
Volg ons
Adres- en contactgegevens
Industrieweg 6
1785 AG Den Helder
0223-637262
Plan jouw adviesgesprek
Openingstijden
Maandag
13:00 - 17.30 uur
Dinsdag
13:00 - 17.30 uur
Woensdag
13:00 - 17.30 uur
Donderdag
13:00 - 17.30 uur
Vrijdag
13:00 - 17.30 uur
Zaterdag
13:00 - 17.30 uur
Koopzondag
13:00 - 17.30 uur
Koopzondagen agenda