Adviesgesprek Heemskerk

Onze specialisten staan nog steeds voor je klaar!

Ook in deze tijden staan onze adviseurs nog steeds voor je klaar! Plan eenvoudig een online adviesgesprek in met een van de adviseurs van Mega Heemskerk. Je kunt kiezen voor een online intake met daaropvolgend een thuisbezoek, of voor digitaal shoppen.

‌‌Intake en afspraak bij jou thuis
‌Heb jij plannen voor een nieuwe badkamer of keuken? Of ben je op zoek naar de perfecte vloer voor bij jou thuis? Via een digitale intake videochat je met een van onze adviseurs. In deze intake leggen we jouw plannen en wensen vast en geven we jou advies en inspiratie. Opvolgend plannen we dan, als je dat wenst, een thuisbezoek in. Jouw adviseur komt dan thuis langs, zodat de verbouwingsplannen en -wensen concreet kunnen worden ingevuld.

‌Digitaal shoppen

‌Ook is het mogelijk een afspraak te maken voor digitaal shoppen. Tijdens een digitale shopsessie loopt een van onze adviseurs door de showroom in Heemskerk, zodat jij door middel van videobellen bij ons kunt rondkijken en inspiratie op kunt doen!

Met Mega heb je de zekerheid van ruim 25 jaar ervaring!

Plan jouw adviesgesprek
‌of Private Shopping sessie

Je bepaalt zelf de datum en het tijdstip.

Locatie Heemskerk
De hierboven ingevoerde datum en tijd is nog niet definitief, de Mega-store van uw keuze dient dit nog te bevestigen. U ontvangt hierover spoedig bericht!
Interesse in:
Meerdere opties mogelijk.
Badkamer
Keuken
Toilet
Vloertegels, laminaat of PVC
Ik ga akkoord met de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in de privacyverklaring.
Jouw aanvraag voor een adviesgesprek is verzonden!
De ingevoerde datum en tijd is nog niet definitief, de Mega-store van uw keuze dient dit nog te bevestigen. U ontvangt hierover spoedig bericht!
Vraag adviesgesprek aan