Adviesgesprek of afspraak Heemskerk

Onze specialisten staan nog steeds voor je klaar!

Kom op afspraak langs in onze showroom in Heemskerk
‌We mogen je op afspraak weer ontvangen in onze showroom! Plan in het formulier hieronder eenvoudig een afspraak in op een door jou gekozen datum en tijd in een vestiging van jouw keuze.

‌‌Intake en afspraak bij jou thuis
‌Liever digitaal afspreken? Geen probleem. Via een digitale intake videochat je met een van onze adviseurs. In deze intake leggen we jouw plannen en wensen vast en geven we jou advies en inspiratie. Opvolgend plannen we dan, als je dat wenst, een thuisbezoek in. Jouw adviseur komt dan thuis langs, zodat de verbouwingsplannen en -wensen concreet kunnen worden ingevuld.

Digitaal shoppen
‌Ook is het mogelijk een afspraak te maken voor digitaal shoppen. Tijdens een digitale shopsessie loopt een van onze adviseurs door de showroom in Heemskerk, zodat jij door middel van videobellen bij ons kunt rondkijken en inspiratie op kunt doen!

Plan jouw afspraak in de showroom, online intake
of digitale shopsessie

Je bepaalt zelf de datum en het tijdstip.

Locatie Heemskerk
De hierboven ingevoerde datum en tijd is nog niet definitief, de Mega-store van uw keuze dient dit nog te bevestigen. U ontvangt hierover spoedig bericht!
Interesse in:
Meerdere opties mogelijk.
Badkamer
Keuken
Toilet
Vloertegels, laminaat of PVC
Ik ga akkoord met de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in de privacyverklaring.

Jouw aanvraag voor een adviesgesprek is verzonden!
De ingevoerde datum en tijd is nog niet definitief, de Mega-store van uw keuze dient dit nog te bevestigen. U ontvangt hierover spoedig bericht!
Vraag afspraak aan