Maak een afspraak en kom langs in onze showroom

Of kies een datum voor jouw Adviesgesprek via videochat - we staan nog steeds voor je klaar!

Kom op afspraak langs in de showroom
‌Heb jij plannen voor een nieuwe badkamer of keuken? Of ben je op zoek naar de perfecte vloer voor bij jou thuis? We mogen je op afspraak weer ontvangen in onze showroom! Plan eenvoudig een afspraak in op een door jou gekozen datum en tijd in een vestiging van jouw keuze. 

‌‌Digitale intake en afspraak bij jou thuis
‌Het is natuurlijk ook nog steeds mogelijk om digitaal af te spreken. Via een digitale intake videochat je met een van onze adviseurs. In deze intake leggen we jouw plannen en wensen vast en geven we jou advies en inspiratie. Opvolgend plannen we dan, als je dat wenst, een thuisbezoek in. Jouw adviseur komt dan thuis langs, zodat de verbouwingsplannen en -wensen concreet kunnen worden ingevuld. 

Digitaal shoppen
‌Ook is het mogelijk een afspraak te maken voor digitaal shoppen. Tijdens een digitale shopsessie loopt een van onze adviseurs door de showroom, zodat jij door middel van videobellen bij ons kunt rondkijken en inspiratie op kunt doen!

‌Ook een digitale shopsessie boek je eenvoudig bij jouw favoriete Mega vestiging via de 'plan jouw afspraak' knoppen hieronder. 

Met Mega heb je de zekerheid van ruim 25 jaar ervaring!

Afspraak plannen
‌Den Helder

Plan jouw afspraak

Afspraak plannen Heemskerk

Plan jouw afspraak

Afspraak plannen
Hoorn

Plan jouw afspraak

Afspraak plannen
Soest

Plan jouw afspraak

Afspraak plannen
Utrecht

Plan jouw afspraak