3D-badkamerplanner

Zelf je badkamer ontwerpen

Je bent op zoek naar een nieuwe badkamer

Maar deze nog niet kunnen vinden

Dat is geen enkel probleem, want met de online 3D-badkamerplanner van Mega ontwerp je jouw droombadkamer gewoon zelf!

Met de 3D-badkamerplanner kun je in 3 eenvoudige stappen je badkamer ontwerpen. Eerst geef je de afmetingen van je badkamer aan, daarna bepaal je waar de ramen en eventuele wandjes moeten komen. Dan kies je uit het sanitair.

Wil je een bad of een douche in je badkamer (of allebei misschien)? Waar komt het toilet? En welke badkamermeubels wil je toevoegen aan je badkamer? Tenslotte bepaal je de stijl van je badkamer door te kiezen uit verschillende soorten tegels. Zo krijg je al een heel goed beeld van hoe je badkamer eruit kan komen te zien.

Kom je er met de 3D-badkamerplanner alleen niet uit? Of zijn er nog andere opties die je graag zou willen bespreken? Dan kun je altijd contact opnemen met een van onze specialisten. Wij helpen je graag verder. 
3D Badkamerplanner
Wil jij een 3D tekening maken via onze 3D planner? Vul dan het formulier in en start de planner.
Ik ga akkoord met de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in de privacyverklaring.
Hoe werkt de 3D-badkamerplanner?
Stap 1: Selecteer ruimte‌
‌Stap 2: Ruimte inrichten‌
‌Stap 3: Ruimte betegelen
Open de planner
Bekijk de planner

Is dit jouw droombadkamer?

Zet dan de laatste stap:
Vul in het laatste scherm je gegevens in en mail ons het ontwerp dat je gemaakt hebt met de 3D-badkamerplanner, zodat een van onze adviseurs samen met je kan kijken of we jouw droombadkamer snel kunnen realiseren.

Inspiratie nodig? Laat dat maar aan Mega over

#metMegamijnthuis

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends van 2022/2023? Vraag ons inspiratiemagazine aan of laat je inspireren op onze inspiratiepagina en volg Mega op Pinterest!

‌Onze specialisten zitten voor je klaar. Maak direct een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en ontdek hoe wij uw woondromen uit laten komen. Tot snel!

Inspiratiemagazine aanvragen

Onze specialisten staan klaar

Het beste voor jouw badkamer, keuken of vloer

Heb je een drukke agenda en/of wil je er zeker van zijn dat één van onze specialisten beschikbaar is, dan adviseren wij een adviesgesprek in te plannen. Je bepaalt zelf de datum en het tijdstip en geeft aan waarvoor je graag een afspraak wilt maken.

Plan jouw adviesgesprek