3D-badkamerplanner

Ontwerp je eigen badkamer

Met MEGA heb je de zekerheid van ruim 25 jaar ervaring!

Het uitkiezen van een nieuwe badkamer is uiteraard erg leuk, maar niet altijd even gemakkelijk. Al is het maar door de enorme keuze die je hebt in tegels, sanitair en badkamermeubels. Een andere hindernis waar je mee te maken kunt krijgen, is het inpassen van je wensen in de ruimte van je badkamer. Want past dat wel, zo’n groot bad? Of wordt de ruimte tussen de wc en de wastafel zo niet te klein?

Gelukkig kun je zelf heel snel het antwoord vinden op die vragen. Op onze website vind je namelijk de 3D badkamerplanner. Hiermee maak je zelf snel en eenvoudig een ontwerp van je toekomstige badkamer!

Online inrichten en bewonderen

Je kunt onze 3D badkamerplanner zo vaak gebruiken als je wilt. Dit is uiteraard helemaal gratis en het geeft je de mogelijkheid om zelf te kijken wat er allemaal mogelijk is binnen de muren van je badkamer. Net zo lang, tot je de badkamer hebt ontworpen die helemaal past bij jou eisen en wensen.

Nieuwsgierig geworden? Open dan nu snel de 3D badkamerplanner en ga ermee aan de slag. Selecteer de juiste afmetingen, geef aan waar ramen en deuren zich bevinden in jouw badkamer en ga vervolgens aan de slag met de inrichting. Van spiegels tot inloopdouches en van kasten tot baden – je hebt de keuze uit talloze soorten sanitair, meubels en accessoires. En staat alles op de juiste plek? Maak je badkamer dan helemaal af met vloer- en wandtegels. Je kunt het resultaat meteen bewonderen op je scherm.
Naar de 3D-badkamerplanner

Thuis of in de winkel – ontwerp je badkamer met de 3D badkamerplanner

Uiteraard is het ook mogelijk om bij het ontwerpen van je badkamer de hulp in te schakelen van onze badkamerspecialisten. In enkele van onze winkels staat een groot scherm – wat eruit ziet als een tafel – en hierop kun je net als op de pc je badkamer tekenen en inrichten. En als je iets wilt weten, kun je het meteen aan onze adviseurs vragen.

Maar of je nu thuis gebruik maakt van de 3D badkamerplanner of in één van onze vestigingen ermee aan de slag gaat, je kunt je definitieve ontwerp altijd meteen doormailen. Dan zorgen wij ervoor, dat het ontwerp ook echt werkelijkheid wordt.

Het Mega inspiratiemagazine

#metMegamijnthuis

Met 1001 mogelijkheden voor elk budget maken wij jouw droom werkelijkheid. Modern, landelijk of misschien juist klassiek; alles mag en niets moet! Laat je inspireren door de nieuwste trends in badkamers, keukens, tegels en meer!

Inspiratiemagazine aanvragen

Onze specialisten staan klaar

Het beste voor jouw badkamer of vloer

Heb je een drukke agenda en/of wil je er zeker van zijn dat één van onze specialisten beschikbaar is, dan adviseren wij een adviesgesprek in te plannen. Je bepaalt zelf de datum en het tijdstip (binnen onze openingstijden) en geeft aan waarvoor je graag een afspraak wilt maken.

Plan jouw adviesgesprek
#metMegamijnthuis

Met Mega

Broek op Langedijk Middelmoot 6, Tel. 0226-313639
Den Helder Industrieweg 6, Tel. 0223-637262
Heemskerk De Trompet 2860, Tel. 0251-241140
Hoorn Dr. C.J.K. van Aalstweg 16, Tel. 0229-239526
Soest Industrieweg 25-B, Tel. 035-6032020
Utrecht Arkansasdreef 34 A, Tel. 030-2627373