Vacature Mega - Regio Utrecht

Verkoopspecialist

Utrecht | Fulltime

Met Mega naar succes! Ben je nieuwsgierig, gedreven en ligt je passie bij het adviseren van mensen over passende en creatieve mogelijkheden, materialen en kleuren? Dan hebben we elkaar gevonden!

De formule en het concept

Met Mega is een formule die trendsettende badkamers, keukens en tegels verkoopt. Zij richt zich op een kostenbewust publiek dat hoge kwaliteitseisen stelt aan de producten en diensten welke via onze winkels worden aangeboden. De showrooms variëren in grootte van 550 tot 1500 m2, zijn ruim en overzichtelijk ingericht met een zeer groot productassortiment.

Functieomschrijving

Als verkoopspecialist bij Mega ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je hebt affiniteit met mensen en vind je het leuk om klanten te adviseren bij het verwezenlijken van hun nieuwe keuken. Met jouw kennis en creativiteit zet je de wensen van de klant om in een passend ontwerp/offerte. Dus ben je nieuwsgierig, gedreven en ligt je passie bij het adviseren van mensen over passende creatieve mogelijkheden, materialen en kleuren. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij zoeken:

- een fulltime verkoopspecialist (40 uur in de week)
- ervaring in de verkoop is een vereiste, ervaring in de branche is een pré
- een praktische denker die zich in iedere situatie in kan leven, want iedere klant is anders
- iemand met een commerciële instelling, die streeft naar het behalen van het beste resultaat
- voor regio Utrecht

Wat wij geven:

- een prima en marktconform salaris
- training via interne Verkoop Academy
- baan met leuke en enthousiaste collega's
- zeer prettige werkomgeving
- functie waarin jij jezelf kunt ontwikkelen

Wat wij geven:

Stuur dan je CV met een korte motivatie of stuur een kort filmpje van jezelf waarom je geïnteresseerd bent in deze vacature en waarom jij een aanvulling bent voor ons team. Dit mag naar d.vandorp@metmega.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.