Wandtegels

Niet alleen met vloertegels kun je de sfeer in een ruimte beïnvloeden, ook met wandtegels is dat goed mogelijk. Creëer bijvoorbeeld een moderne, strakke uitstraling met grote wandtegels, of kies voor kleine wandtegels voor een klassieke of retro stijl.

Met MEGA heb je de zekerheid van ruim 25 jaar ervaring!

Marmer

De grote marmeren tegel 40x120 maakt Uw badkamer heel fris en tijdloos. Zeer ruimtelijk door gebruik van deze grote maat. Mega heeft ze in mat of in glanzende uitvoering.

Heeft U liever een kleinere maat? Wij kunnen dit leveren. Omdat hier een donker houten tegel op de vloer is gecombineerd heeft de badkamer veel sfeer. Mooi met mat zwarte kranen en zwart staal gecombineerd.

Mediterrane sfeer?

Een mooie wandtegel maakt Uw badkamer tot een eigen sfeer en identiteit. Handgevormde kleine tegels of Marokkaanse of Portugese tegels? Met decor of zonder?

Mega heeft enorm veel keus en ingerichte badkamers en toiletten hiermee getegeld. Met de nieuwste collectie wandtegels geheel volgens de laatste woontrends. Ook het gebruik van mozaïek en Pebble stones maken de keuze enorm.

Bestellen en bezorgen

In totaal zijn er meer dan 100.000 m2 aan tegels uit voorraad leverbaar. De meeste tegels kun je dan ook direct meenemen of binnen enkele dagen ophalen in een van de Mega vestigingen. Jouw bestelling liever thuis laten bezorgen? Geen probleem we bezorgen jouw tegels ook aan huis.


Ook heeft ieder Mega store al het verwerkingsmateriaal wat je voor het tegelen nodig hebt.

Het Mega inspiratiemagazine

#metMegamijnthuis

Met 1001 mogelijkheden voor elk budget maken wij jouw droom werkelijkheid. Modern, landelijk of misschien juist klassiek; alles mag en niets moet! Laat je inspireren door de nieuwste trends in badkamers, keukens, tegels en meer!

Inspiratiemagazine aanvragen

Onze specialisten staan klaar

Het beste voor jouw badkamer of vloer

Heb je een drukke agenda en/of wil je er zeker van zijn dat één van onze specialisten beschikbaar is, dan adviseren wij een adviesgesprek in te plannen. Je bepaalt zelf de datum en het tijdstip (binnen onze openingstijden) en geeft aan waarvoor je graag een afspraak wilt maken.

Plan jouw adviesgesprek
#metMegamijnthuis

Met Mega

Broek op Langedijk Middelmoot 6, Tel. 0226-313639
Den Helder Industrieweg 6, Tel. 0223-637262
Heemskerk De Trompet 2860, Tel. 0251-241140
Hoorn Dr. C.J.K. van Aalstweg 16, Tel. 0229-239526
Soest Industrieweg 25-B, Tel. 035-6032020
Utrecht Arkansasdreef 34 A, Tel. 030-2627373