Vloer- en wandtegels

De keuze voor de juiste tegel is zeer bepalend voor de sfeer in jouw badkamer, keuken of woonkamer. Met Mega heb je een ruime keuze aan vloer- en wandtegels in diverse stijlen, kleuren en afmetingen.
Wandtegels
Meer info
Vloertegels
Meer info

Met MEGA heb je de zekerheid van ruim 25 jaar ervaring!

Vloertegels en wandtegels

In ons ruime assortiment aan tegels bevinden zich zowel vloertegels als wandtegels. Een licht kleurige vloertegel laat de ruimte groter lijken terwijl een donkere kleur vloertegel zoals antraciet voor een warme sfeer zorgt. Ook is het mogelijk om vloerverwarming onder de tegels te plaatsen. Het plaatsen van vloerverwarming onder een tegelvloer zorgt voor een behaaglijk gevoel en kan tevens dienen als hoofdverwarming van de ruimte. Ook met wandtegels kun je de sfeer in huis bepalen. Grote wandtegels zorgen voor een moderne, strakke uitstraling terwijl kleinere wandtegels zoals metro tegels of mozaïek tegels goed passen binnen een klassieke of retro stijl.

Tegel showroom van Mega

Hieronder vind je een greep uit onze tegelcollectie. Wil je het gehele assortiment aan tegels graag in het echt bekijken? Kom dan eens langs in een van onze Mega vestigingen. In onze showroom vind je compleet ingerichte badkamers en keukens zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden.

Bestellen en bezorgen

In totaal zijn er meer dan 100.000 m2 aan tegels uit voorraad leverbaar. De meeste tegels kun je dan ook direct meenemen of binnen enkele dagen ophalen in een van de Mega vestigingen. Jouw bestelling liever thuis laten bezorgen? Geen probleem we bezorgen jouw tegels ook aan huis.

Het Mega inspiratiemagazine

#metMegamijnthuis

Met 1001 mogelijkheden voor elk budget maken wij jouw droom werkelijkheid. Modern, landelijk of misschien juist klassiek; alles mag en niets moet! Laat je inspireren door de nieuwste trends in badkamers, keukens, tegels en meer!

Inspiratiemagazine aanvragen
#metMegamijnthuis

Met Mega

Broek op Langedijk Middelmoot 6, Tel. 0226-313639
Den Helder Industrieweg 6, Tel. 0223-637262
Heemskerk De Trompet 2860, Tel. 0251-241140
Hoorn Dr. C.J.K. van Aalstweg 16, Tel. 0229-239526
Soest Industrieweg 25-B, Tel. 035-6032020
Utrecht Arkansasdreef 34 A, Tel. 030-2627373