Ruilen en retourneren

Service staat bij ons hoog in het vaandel

Mega biedt een groot en bijzonder assortiment badkamers, keukens, tegels en vloeren. Omdat service bij ons hoog in het vaandel staat, doen wij er alles aan het onze klanten zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken. Zo kunt je altijd gebruik maken van servicediensten.

‌Bij Mega vind je ruim 100.000 m² aan badkamer, keukens, tegels, vloeren, lijm- en voegmaterialen direct op voorraad. Mocht je een pak tegels of lijm/voeg materiaal over hebben, dan kun je dat gewoon terugbrengen en ontvang je het aankoopbedrag retour*. Speciaal bestelde tegels kunnen wij helaas niet terug nemen, dit omdat wij hiervan de actuele tint- en caliber gegevens niet in kunnen zien bij de leverancier(s). Sanitair producten, die speciaal besteld worden besteld, kunnen niet worden geretourneerd. Twijfelt je, of deze voorwaarden op jouw aankoop van toepassing zijn, neemt dan even contact op, met de Mega vestiging waar de producten zijn aangeschaft.

‌*Speciaal bestelde producten en tegels met een afwijkend tintnummer kunnen wij helaas niet terugnemen. Wij hopen op je begrip daarvoor.