Mega Acties

Met Mega, Mijn Voordeel

Mega korting. 
‌Voordeel voor uw nieuwe keuken, badkamer, tegelvloer of toilet!

Woonkamer, badkamer, keuken of andere ruimte

Bij Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer ben je verzekerd van Mega service.

Onze experts helpen je graag met het ontwerp, het kiezen van kleurcombinaties en materialen. Van ontwerp tot realisatie word je volledig ontzorgd. Samen maken we jouw woonwensen waar!

Voordeel op een keuken of badkamer

Samen maken we jouw woonwensen waar
Krijg nu 25% korting op onze keukens!
Of je nu gaat voor een landelijke, moderne of zwarte keuken: op elke nieuwe keuken krijg je 25% korting! Kom snel langs en laat je inspireren en adviseren in een van onze showrooms.

Nieuwe badkamer? Krijg nu 20% korting!
Een badkuip, zwarte kranen, koperen afwerking.. Wat je ook wenst, ons team van experts staat klaar om je te adviseren en met je mee te denken. Stel nu jouw nieuwe badkamer samen en ontvang 20% korting.

Voordeel op je nieuwe toilet!
‌Het kleinste kamertje verdient ook aandacht! Kom je binnenkort langs voor een nieuw toilet? Dan krijg je 20% korting!
Vloeren voordeel
Een ruime voorraad in variërende stijlen
Tegelvloeren: nu 25% korting*!
Op zoek naar een nieuwe vloer voor de woonkamer, badkamer, keuken of andere ruimte? Wij zijn gespecialiseerd in vloertegels (en wandtegels) en hebben een ruim assortiment van meer dan 100.000 m2 aan tegels die uit voorraad leverbaar zijn. Kom nu langs en ontvang maar liefst 25% korting op je nieuwe tegelvloer. *uit onze ruime voorraad. 

Bij Mega de laagste prijsgarantie op PVC- en laminaatvloeren
Zoek je een duurzame, onderhoudsarme vloer die ook nog eens eenvoudig zelf te leggen is? Dan is laminaat wellicht de geschikte vloer. Of zoek je naar een geluiddempende vloer die goed tegen vocht kan? Dan is een PVC-vloer een goed en duurzaam alternatief voor een laminaatvloer. Wat je woonwensen ook zijn, bij Mega ben je verzekerd van de laagste prijsgarantie op een nieuwe PVC of laminaat vloer!

Inspiratie nodig? Laat dat maar aan Mega over

#metMegamijnthuis

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends van 2022/2023? Vraag ons inspiratiemagazine aan of laat je inspireren op onze inspiratiepagina en volg Mega op Pinterest!

‌Onze specialisten zitten voor je klaar. Maak direct een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en ontdek hoe wij uw woondromen uit laten komen. Tot snel!

Inspiratiemagazine aanvragen

Onze specialisten staan klaar

Het beste voor jouw badkamer, keuken of vloer

Heb je een drukke agenda en/of wil je er zeker van zijn dat één van onze specialisten beschikbaar is, dan adviseren wij een adviesgesprek in te plannen. Je bepaalt zelf de datum en het tijdstip en geeft aan waarvoor je graag een afspraak wilt maken.

Plan jouw adviesgesprek